Πολιτική Επιστροφών

Αντικατάσταση προϊόντων

Εάν τα προϊόντα που παραλάβατε είναι ελαττωματικά ή από δικό μας λάθος δεν είναι αυτά που παραγγείλατε, μπορείτε να τα επιστρέψετε εντός 30 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής για να σας τα αντικαταστήσουμε. Καμία αντικατάσταση δεν γίνεται δεκτή εάν δεν έχει χορηγηθεί από εμάς Αριθμός Αντικατάστασης. Μπορείτε στο διάστημα 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής να ζητήσετε Αριθμό Αντικατάστασης στέλνοντας μας ένα email ή ένα μήνυμα με τη φόρμα επικοινωνίας συμπληρώνοντας ονοματεπώνυμο, email , τον αριθμό της παραγγελίας που θέλετε να επιστραφεί και γράφοντας το σχόλιο "Αίτηση Αριθμού Αντικατάστασης".

Τα προϊόντα προς αντικατάσταση θα σταλούν εφόσον παραληφθούν πρώτα τα αρχικά προϊόντα και ελεγχθούν. Εφόσον διαπιστωθεί ότι είναι ελαττωματικά θα αντικατασταθούν άμεσα. Σε περίπτωση που το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο λόγο έλλειψης στοκ , γίνεται αλλαγή με κάποιο προϊόν ίσης αξίας. Σε περίπτωση αλλαγής προϊόντος αν δεν έχει γίνει λάθος από πλευράς μας η το προϊόν δεν είναι ελαττωματικό, τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη. Οι επιστροφές βάσει νόμου πρέπει να γίνονται εντός 14 ημερών. 

Αλλαγή προϊόντων / Επιστροφές

Οι επιστροφές βάσει νόμου πρέπει να γίνονται εντός 14 ημερών. Σε περίπτωση αλλαγής προϊόντος αν δεν έχει γίνει λάθος από πλευράς μας η το προϊόν δεν είναι ελαττωματικό,τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.

Τιμές

Το αντίτιμο των προϊόντων ορίζεται από τις τιμές που αναγράφονται στην σελίδα του εκάστοτε προϊόντος από καιρό σε καιρό, εκτός από περιπτώσεις προφανών λαθών όπου και διατηρούμε το δικαίωμα διαφορετικής χρέωσης. Εάν υποπέσει στην αντίληψη του χρήστη κάποια τέτοια περίπτωση πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας πριν διενέργεια οποιασδήποτε οικονομικής συναλλαγής. Οι τιμές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%.

Ερωτήσεις η σχόλια

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία, ερώτηση, ή σχόλιο σχετικά με: την ιστοσελίδα μας (website), τους όρους χρήσης, την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα ή οποιαδήποτε άλλη ανακοίνωση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210-2777858.

 

ΓΡΑΦΤEITE ΣΤΟ
NEWSLETTER ΜΑΣ

Λάβετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας!

Εγγραφή